lauantai 20. heinäkuuta 2013

heinäkuun puolenvälin parhaat

 
1. Brooklynistä kotoisin olevan Friends -bändin keikka Brightonin Coalitionissa. Ollaan nähty nää viime vuonna jo Flowssa kuin myös Jerseylive -festareilla, vannoutuneet fanit heh.
 
2. Rap vs. Poetry -tapahtuma täällä Dalstonissa, Arcola Bar/Theatressa. Ilta oli osa Dalston people's festivalia ja paras viitonen jonka oon käyttänyt pitkään aikaan. Illan aikana viisi räppäriä ja viisi runoilijaa esittivät teoksiaan ja taituruuttaan sanojen kanssa, ns battlena kahden samankaltaisen genren välillä. Vaikka runoilijat taisivat yleisömelun perusteella vetää tällä kertaa pidemmän korren, täytyy sanoa, että kaikki artistit olivat älyttömän lahjakkaita, saivat sanoillaan sekä pohtimaan kaikenlaista että toisaalta nauramaan silmät kosteina. Aivan loistava ilta.
 
3. Urban Sessions on kesän ajan pyörivä mini olutfestivaali Hackney Wickissä. Paikalla roppakaupalla sekä paikallisia että maahantuotuja juomia, kaljoja nyt lähinnä mutta myös joitain siidereitä ja mega-hyviä cocktaileja. Hinnat on esim. cocktaileilla todella kohdallaan, pintin kokoinen lasillinen en-muista-enää-mitä irtosi alle neljällä punnalla. Lemppari-coctailini ainesosiin kuului perus alkoholien ja miksereiden lisäksi myös mm. mansikka-olutta - joka ei kyllä maistunut kaljalta sitten tippaakaan, vaan mitä parhaimmalta, t. Eerika, oluenvihaaja. Paikalla on mahtien juomien lisäksi myös katuruokaa, live-musiikkia, beergarden ja mielettömän rentoa porukkaa - iso suositus.
 
4. Hipstereiden valtaama London Fields on noussut yhdeksi mun lempparipuistoksi Lontoossa. Tunnelmallinen puisto ja rentoa aluetta muutenkin - leppoisaa katumusiikkia, taitavia skeittaajia, barbequen tuoksua ja hyvää fiilistä. Viereisen Broadway marketin katuruoka-markkinat lauantaisin on tietty myös maineensa veroiset. Ja Ihanan pienen Netil marketin! Iiiihana Hackney, en halua täältä enää minnekään muualle Lontooseen :D
 
5. Uus lemppari aurinkorasva. Ennen ehdoton valinta oli maineikas Riemann, mutta koska kyseinen tavara on sen verran hintavaa, oon innoissani että täysin samankaltaisen tuotteen saa amazonista about kuutosella. Calypso on siis Riemannin tapaan alkoholimainen öljy, joka sulautuu ihoon luoden koko päivän riittoisen, aidosti vedenkestävän suojan. Ihan paras aurinkosuoja, jonka ansiosta ihoni on tänä kesänä jopa ruskettunut ihan kivasti, vaikka yleensä mun valkoiseen ihooni ei tartu muu kuin punoitus!

6. Vielä se riippumatto, ihana on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...