perjantai 9. elokuuta 2013

HACKNEY WICK

Käväisin yks päivä Hackney Wickissä, joka on aika mielenkiintoinen up-and-coming -kaupunginosa itäisessä Hackneyssä. Ei ehkä vielä tunnetuin menomestoista, mutta veikkailen, että kun täällä Dalstonin suunnalla vuokrat pikkuhiljaa nousee käsittämättömiksi, porukka alkaa jossain vaiheessa suunnata kohti Hackney Wickiä ja uusia apajia. Potentiaalia nimittäin löytyy. Ainakin urbaani kulttuuri on paikassa jo selkeesti näkyvillä, mm. skeitin ja katutaiteen muodossa:

 
Ei paikka, jossa usein tulee käytyä, mutta ehdottomasti paikka, joka vierailun jälkeen saa aikaan "tänne uudestaan" fiiliksen :) Hackney Wickissä löytyvillä olut/cocktail -festareilla Urban Sessions:issa on ainakin vielä pakko käydä uudestaan (ennen tapahtuman loppua lokakuussa!), ja viimevuonna mun synttäreinä ratsattu The Yard teatteri/ravintolakin kutkuttaisi jälleen. Ah Lontoo, ja loputon määrä vaihtoehtoja. Isossa kaupungissa parasta on just se, että aina löytyy uusia hoodeja, joka päivä aukeaa uusi kuppila jossain, ja jokaiselle fiilikselle on oma paikkansa tässä kaupungissa.
 

Turret & lontoolaiset! Jos ootte rentoilemassa mahtavassa Victoria Parkissa (joka muuten on sata kertaa kivempi kuin Hyde Park, ja jättimäinen sekin) tai haluatte jostain kumman syystä kummastella Startfordin olympia stadionia ja sitä sen viereistä hemmetin rumaa orbit-hökkeliä, niin mahduttakaa vähän nurkan takana olevaa Hackney Wickiäkin ohjelmaan ;)

Ps. Mun "muutama lisätunti viikossa" vaatekaupassa onkin paisunut lähemmäksi 20 lisätuntia, eli hommaa ja ylitöitä on riitänyt. Mutta ei mua haittaa, toivottavasti palkkapäivä olis tällä kertaa kiva yllätys eikä 90% tuloista menis heti vuokraan, heh :) Nyt yhdeksän päivää töitä putkeen ja sitten lentopurnukalla Suomeen ens perjantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...