torstai 1. elokuuta 2013

Heinäkuun kulut + uutta vaatekaapissa

Heinäkuu oli ikäänkuin muin "kesäloma", eli aikamoista kulutusjuhlaa. Oli kaikenlaista menoa, Ryanin valmistujaiset (joita juhlittiin melkein viikon verran - eikä ne juhlinnat edes menneet omasta kukkarosta), käytiin suurinpiirtein jokaikisessä baarissa Dalstonissa, juotiin punkkua, käytiin keikoilla, lähiseutumatkailtiin, syötiin ulkona varmaan enemmän kuin kokattiin kotona. Suorastaan ihme siis, ettei mennyt vielä enempää rahaa - tässä siis syntisen heinäkuun törsäilyt:


Yhteensä 433,69 puntaa. Auts. Töitä tein keskimäärin vain 15-20 tuntia viikossa, eli varmaa on että menoja oli vuokran kera enemmän kuin tuloja. Mutta kuten sanottu, tää kulunut kuukausi oli mun kesälomakuukausi. Kun en päässyt yhdellekään matkalle koko kesänä (paitsi Suomeen tuun elokuussa viikonlopuksi!), annoin itselleni luvan käyttää satasen tai pari enemmän kuin normaalisti, ihan vain lomailuun ja kivoihin juttuihin täällä kotinurkilla :) (Postauksia näistä tulossa!)

Vaikka ostoksiin ei paljon rahaa mennytkään (win), silti vaatekaappiin on päätynyt pari kaivattua juttua... such as,


Paisley -kuvioiset rennot farkut on Zaran lastenosastolta, 13-14 -vuotiaan kokoa :D Olen näköjään todistetusti yhtä muodoton kuin varhaisteini-ikäinen tyttö, nää istuu nimittäin tosi hyvin ja lahkeen pituuskin on täydellinen, sekä kääräistynä täydellisen nilkkamittainen. Aivan mielettömän siistit sanon minä, ja hintaakin oli erinäisten alennuksien jälkeen vain seitsemän puntaa.


Vanssit sain mun kaverilta, joka oli vahingossa ostanut itselleen liian pienet kengät. Näitä on täällä vähän joka toisella, mutta se ei haittaa, sain ilmaiseksi kätevät kesätossut. Tennareillehan löytyy aina tarvetta, mun viininpunaiset Converset on nimittäin melkein roskis-kunnossa. rip.


Keveät raitahousut ja avoselkäinen toppi Primarkista, yhteensä 13 puntaa. Olin vajaa kuukausi sitten Oxfordissa sukulaisteni kanssa ja kulttuureilun lomassa päästiin todistamaan aikamoista ihmettä, melkein tyhjää Primarkia. Jokainen, joka on Lontoon Primarkeihin nenänsä työntänyt tietää, millainen ihme on jos kyseisen ketjun liikkeessä on ylipäätäänsä tilaa liikkua. Visiitti osoittautuikin melkoisen onnistuneeksi, koska molemmista pikkurahalla mukaan tarttuneista vaatekappaleista on tullut kuukauden aikana luottovaatteita :)


Viimeisenä "uudet" aurinkolasit, jotka itseasiasta löysin maasta. Nää on ihan perus Marks&Spencerin halpislasit, mutta sopii mulle tosi hyvin ja oon itseasiassa samantyyppisiä laseja katsellutkin. Ei ole muuten ensimmäinen kerta kun löydän hylätyt aurinkolasit maasta, muutama vuosi takaperin poimin mukaani omistajaltaan ilmeisesti tippuneet aidot Wayfarerit. Ihmiset hei, pitäkää huolta aurinkolaseistanne! Varsinkin jos niihin on saanut uppoamaan reilun satasen :p

Nyt kohti säästäväistä elokuuta! Päivittelen teitä vaikka huomenissa ajantasalle kuulumisistani, elokuusta ja jossain määrin syyskuustakin on tulossa vähän erilaisia kuukausia - aikaa saattaa jopa löytyä vähän ahkerammalle bloggaamiselle ;) Kivaa elokuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...