perjantai 16. elokuuta 2013

Kotimaa

Heipp, mä olen Suomessa! Varoitus etukäteen, kirjoitan tätä ipadilla - syytän siis sitä jos tähän tulee hirveästi kirjoitusvirheitä!

Viikonlopun mittainen visiitti on alkanut mukavissa merkeissä, istahdin tänään ah niin nostalgiseen Nurmijärvi-Kamppi bussiin ja köröttelin maalaismaisemaa ihmeissäni tapittaen keskustaan. Harmi vaan että Klaukkalan kohdalla eteeni istui kaksi kovaäänistä teiniä, ja loppumatkan sainkin kuunnella kehuskelua siitä kuinka paljon viinaa neidit vetää tai pohdiskelua miksi toisen keskiarvo koulussa oli tippunut ysistä kutoseen vuoden aikana. Jepulis.

Helsinki oli kyllä ihana niinkuin kesällä aina, vaikkakin kadut tuntui perjantaiksi aika tyhjiltä. Ravasin kunnon turrekierroksen tuomiokirkon portaita, satamaa, espaa, iso-robaa ja bulevardia myöten, katselin vain. Jännä, miten kaiken näkee nykyään niin eri silmin, kuin ennen :)

Kurkkasin myös mielenkiinnosta niihin kahteen kauppaan, joita Lontoossa ei vielä ole, eli GT ja Weekday. Vaikken mitään ostamassa ollutkaan, niin olin aika pettynyt, molemmat vain täynnä mustia trikoorättejä. Kevät on ehdottomasti mun aikaa kierrellä kaupoissa, kun valikoimassa on muutakin kuin murrettuja tummia "back to school, back to darkness" värejä.

Illan hämärtyessä iskeydyttiin kaverini kanssa chai teen ääreen lasipalatsin kahvilaan höpöttelemään. Suomen puhuminen on kuulkaa vaan niin ihanaa! Huomenna pääsen näkemään lisää tyttöjä ja sunnuntaina kasapäin sukulaisia, kun juhlitaan siskon rippijuhlia.

Mieletöntä olla Suomessa < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...