sunnuntai 29. syyskuuta 2013

let's get creative.

Moikka! Täällä ollaan vähän jännän äärellä. Huomenna mulla alkaa viimeinen yliopistovuosi ja Ryanilla on ensimmäinen päivä "oikeissa" töissä, johtotason tehtävässä. Raukan hiukset on leikattu (no, on niillä vieläkin onneksi pituutta), viikset trimmattu ja nyt silitellään kovasti puvun paitaa. Mulla taas on lukuvuoden ensimmäinen luento ja seminaari huomenna business schoolissa. Muakin jännittää. Ei ehkä tuo huominen niin paljoa, mutta design kurssin alku sitten senkin edestä. Viime torstaina oltiin jo design koululla valitsemassa studiota vuoden proggista varten, ja syvästi toivon että myös pääsen valitsemaani studioon. Koska printteihin tahdon erikoistua, tuntui tuo kyseinen printti-studio kaikista omimmalta jutulta! Opiskeluista tulee tänä vuonna varmaan tänne blogiinkin paljon enemmän juttua, joten aiheesta kiinnostuneet pysykää kuullolla :)

On tosiaan aika hirvittävää ajatella, että tässä tää nyt on - vika vuosi koulussa. Pitäisi olla luova, mutta bisnes-älyinen, ahkera, erilailla ajatteleva. Pitäisi saada hyviä arvosanoja, ja silti nauttia vikasta opiskelijavuodesta. Paineet on sata kertaa kovemmat kuin aiemmin, koska tämän vuoden arvosanat suurimmilta osin muodostavat loppuarvosanan. Mulla on lisäksi nyt työkin, toisin kuin aiempina vuosina. Tykkään työpaikastani niin paljon, etten haluaisi jättää duunia, ainakaan ihan vielä. Katsotaan!

Nyt katsastamaan miten ton yhen paidan silittelyt onnistuu - ei ole kuulemma ikinä silittänyt ennen paitaa! :D Meillä oli ainakin yläasteella köksän tunnilla silityskoe, hehe. Enpä oo itsekään sen jälkeen montaa kertaa vaatteita silitellyt.

Kuvitukseksi vielä design -teemaan johdattelevaa kuvamateriaalia mun lempparisivustolta Patternitystä. Vaikka koulun alku jännittääkin, en toisaalta malta odottaa uusien design proggisten kimppuun käymistä ja printtien maailmaan syventymistä 8)


Kaikki kuvat: Patternity.

Luovaa viikon alkua kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...