torstai 17. lokakuuta 2013

22

Tänä aamuna heräsin 22 -vuotiaana. Tuntui samalta, kun herätessäni 18 tai 20 vuotiaana - eli ei oikein miltään :D Näytän vieläkin keskiverto 18 -vuotiaalta, naamassa on näppyjä, puhelin on pinkki, selässä on reppu ja jalassa on samat kengät kuin alle kouluikäisenä - forever young vaikka väkisin.

Heräsin aamulla Crawleystä Ryanin työsuhdehotellista (vitsi tulee kauhean aikuinen olo näistä hotellivierailuista), oltiin nimittäin aiempana iltana juhlistettu mun synttäreitä jo vähän etukäteen Crawleyssä yhdessä kivassa meksikolaisessa ravintolassa. Paikka (ruoka+tunnelma) oli loistava, vaikka muutenhan tuo kaupunki ei järin viehättävä ole... Tänään junailin takaisin Lontooseen ja suoraan luennolle, jonka jälkeen hipsittiin tyttöjen kanssa synttärilounaalle Dishoom -nimiseen tällä hetkellä tosi trendikkääseen Intialaiseen Shoreditchissä. Mun kämppis on siellä töissä eli saatiin safkat puoleen hintaan. Nyt maha tuntuu turvonneen kunnon palloksi kaikesta ihanasta ruoasta! Synttärilahjaksi muutama lisäkilo.

Illalla Ryanin tultua kotiin kotiin iskeydytään varmaan vain johonkin tunnelmalliseen lähipubiin kera viinipullon ja ollaan rennosti. Mä en oo suunnitellut sen kummempia juhlintoja illalle, enkä kaipaa tähän hetkeen oikeen mitään tämän erityisempää - viikonloppuna ehkä sitten. Tää on tämmöinen sivistynyt synttäripäivä, hehheh. Sain tosin aivan parhaan synttärilahjan Ryanilta, nimittäin lentoliput joululomalle...olenkin jo maininnut aiemmin, minne oli suunnitelmissa palata:
Happy birthday to me ;) Lennetään Irlantiin 22. joulukuuta ja vietetään joulua Ryanin perheen luona Dublinin lieppeillä, pikkukylässä Greystonessa. Välipäivinä käydään Iso-Britanniaan kuuluvassa Pohjois-Irlannissa, ja uutta vuotta juhlitaan Dublinin pubeissa ja baareissa - joissa tulee varmaan muutenkin vierähtämään tovi :p Vuoden ensimmäisen päivän iltana lennetään takaisin Lontooseen.

Vaikka joululomaa ennen on hitosti töitä paiskittavana, on tästä jo niin innoissani, etten oikein tiedä miten päin olla! Irlannissahan me käytiin jo alkuvuodesta (postauksen kuvat reissulta), ja tykkäsin maasta ja Dublinista hirmuisesti. Irlantilaiset on jotenkin tosi lämmintä porukkaa ja oon oikeastaan aika innoissani ensimmäisestä perinteisestä joulusta pariin vuoteen - viime joulut Intiassa ja Albaniassa oli huippuja nekin, mutta on myös kiva saada istahtaa vaihteeksi kunnon joulupöytään ja vaihtaa muutama lahja 8)

Sellainen juttu vaan, että lomaa en ole vielä saanut töistä :D Joka toinen päivä päätän, että jätän työn joulun alla ja keskityn vain kouluun, joka toinen päivä taas oon sitä mieltä, että haluan ehdottomasti jatkaa. Ehkä teen päätöksen sen mukaan, heruuko tota joululomaa...

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...