tiistai 15. lokakuuta 2013

Syyskuun kulut + uutta vaatekaapissa

Nyt ulos vihdoin se viimeinen kulupostaus, eli syyskuun kulut puolikuukautta myöhässä. Oon aika ylpeä että oon jaksanut ynnäillä kulujani jo kokonaisen vuoden ajan, koska yleensä tämmöset järkipohjaiset ideat kaatuu mulla maksimissaan pariin viikkoon päivään :p Syyskuussa rahaa meni:

Ruoka: 81,80
Ulkona syöminen+kahvilat: 27,05
Juhliminen: 9,50
Sähkö+kaasu+vesi: 20,00
Puhelin: 6,50
Netti: 4,50
Bussit+metrot: 14,10
Shoppailu: 59,90
Kosmetiikka+hygienia: 19,66
Muut: 2,60


Yhteensä 245,61 puntaa. Vilautetaan myös tuttuun tapaan mitä kaikkea on tullut ostettua viime aikoina - aika paljon tosiaan uusia hankintoja, joskaan kaikki nämä ei ole syyskuulta, vaan osa on lokakuun puolella ostettu. Aloitetaan alelöydöillä:

 
Viiden punnan printattu toppi + midihame yhdistelmä. Aika villi, en oo vielä ihan varma että miten pystyn pyöräilemään ton hameen kanssa... Pinkki pipo oli alennuksessa sekin, kolme puntaa.
 
 
Ja lisää pinkkiä :D Vähän aikaa sitten sanoin, että vaaleahiuksisen ei helposti tule iskettyä pinkkiä suuremmissa määrin päälle, mutta sitten ostin kirkkaan pinkit tartan -ruutuiset housut ja olenkin viilettänyt suurimman osan viimepäivistä puolipinkkinä. Perusharmaa t-paita on myös uusi, kuten myös viereisen kuvan upea meriprinttinen pusero. Rakastan tuota printtiä ja itseasiassa tuon värimaailma on pelottavan samanlainen mun keväällä tekemien omien printtien kanssa!
 
 
Haalean laventelin värinen huulipuna sekä avoselkäinen pikkumusta, kuvassa 2 punnan pallopaidan kanssa sekä mustan pallojakun kanssa, uusia kaikki (voisi pyyhkiä lähiaikoina pölyt tosta peilistä...)

Käytännöllisin löytö on kuitenkin tämä:
 

Täydellinen (kamera)laukku TK Maxxista, joka on eräänlainen alennusvaate-ketju täällä Briteissä. Olinkin tosi iloinen kun löysin kerrankin tämmöisestä paikasta jotakin jo kauan tarvitsemaani: mustan, simppelin mutta hyvännäköisen olkalaukun, joka on sopivan pieni iltamenoihin, mutta sopivan tilava päivälaukuksi, eli toisinsanoen tarpeeksi tilava mun kömpelön malliselle järkkärille, jota kannan aina mukana. Tämä on pienisuuri tilaihme, ja aivan suloinen ilmestys mielestäni. Sopii varmasti ihan mihin vain! 14 pounds well spent.

Olin just toteamassa, että seuraavan kerran kaupoille en eksy ennen joulukuuta, mutta sitten muistin - en oo vieläkään löytänyt yhtään uutta huivia, vaikka ne oli melkein tärkeimpänä listalla.... Voihan nyt nenä.

2 kommenttia:

 1. Voi kun sydäntä lämmittää nähä toi paita käytössä! Se on vaan nin ihana.

  Ps. nyt on pakko kysyä, et miten sun puhelinlasku voi olla noin vähän?! Nimimerkillä ~katkerana 36 puntaa kytkyllä maksava~ D-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita on ollut ihan lemppari, kiitti vielä paljon että raaskit siitä luopua! Ja hmm mulla on T-mobilen liittymä johon kuuluu 250min + 500 tekstaria sekä kai jotain nettiaikaa myös, mutta siitä en tiedä koska mun puhelin on mallia "20 puntaa uutena" :p En tarvii ton enempää minuutteja kun en oo niin aktiivinen puhelimen käyttäjä (eli puolet tuntemistani ihmisistä asuu saman katon alla :D)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...