tiistai 8. lokakuuta 2013

ystäväviikko.

Hei, elossa ollaan! Mun viimepäivät on ollut täynnä yhtä jos toista arjesta poikkeavaa. Meillä oli naiskauneutta täällä vieraana Suomen Oulusta saakka, eli suomea on puhuttu, on shoppailtu ja syöty ulkona päivästä toiseen kera ihanan ystäväni :) Mulla on aina jäätävä ikävä suomen puhumista, joten papatin onnellisena suu vaahdoten kuluneet muutama päivää!

Nyt Jenni on kuitenkin lennellyt takaisin astetta arktisempiin olosuhteisiin (meitä hemmoteltiin täällä viikonloppuna +20 lämpöisillä päivillä) ja mullakin koittaa paluu takaisin arkeen - kouluun ja töihin. Ei haittaa, en valita näistäkään. Rahaa on palanut urakalla ja nyt taas säästellään. Välttelen tietoisesti nettipankkiin kirjautumista, koska mua oikeasti pelottaa nähdä miten paljon rahaa oikeasti paloi. Eniten siihen ulkona syömiseen, mutta myös pubeiluun ja shoppailuun. Tein tosin super mieluisia löytöjä, so no regrets:) Lisätekosyynä mun synttärit on ensi viikolla, eli shoppailut ja kulinaariset nautinnot menee vähän synttärilahjojen piikkiin ;)

Lisää näistä myöhemmin - tähän väliin pari fotoa kuluneilta päiviltä!


Nyt viimeistelen kiireellä kouluhommat päivältä ja suuntaan juna-asemalle. Ryan käy nykyään töissä Crawleyssä, Lontoosta vajaan tunnin junamatkan päässä sijaitsevassa pikkukaupungissa, ja yöpyy 3 yötä viikossa hotellissa. Me oltiin tietty varmoja, ettei yritys halua kustantaa hirveän mukavaa hotellia, mutta hotla osoittautuikin meidänkaltaisille junnuille suorastaan loisteliaaksi lukaaliksi. Kohta junailen siis Crawleyyn hotellivieraaksi ja mikä parasta, saunomaan! Ihana myös päästä nukkumaan täysin putipuhtaisiin lakanoihin ja kylpemään ammeeseen, jonka reunoilla ei ole mustaa homekasvustoa (meidän kylppäri ♥) :D Mulla on kutina, että pikku hotelli-getaway saattaa tulla tarpeeseen, kiireiltä ei varmasti joka viikko, mutta vaikka parin viikon välein - pientä luksusta arkeen ja sitä rataa...

Palaillaan myöhemmin kera kattavamman postauksen! Piis out x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...