keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Elvis & Kresse

Olin eilen eräässä todella inspiroivassa tapahtumassa, johon sain tilaisuuden ottaa osaa kouluni kustannuksella. Kyseessä oli UKFT Rise:n järjestämä Start up Fashion Event, jossa joukko muotialan erilaisia ammattilaisia (mm. Karen Millerin CEO, Harrodsin PR-päällikkö, Stylist -lehden fashion director..) puhui erilaisista yrityksen aloittamiseen liittyvistä asioista, niin tuotteiden valmistuksesta markkinointiin ja PR:n kuin myös ihan yleisesti yrittäjän arjesta, raha-asioista ja tietty omista kokemuksistaan. Useampi tunti hujahti mitä mielettömämpiä puhujia kuunnellessa, ja löysin myös muutama itselleni uutta yritystä, joiden tarina iski ja lujaa. Ajattelin jakaa näistä yhden tai kaksi täällä blogin puolellakin :)

Yksi puhujista oli nuorehko nainen, jolla oli suunnittelija-miehensä kanssa tosi erityinen asustemerkki - let me present to you, paloletkumuotia:

 
Kollaasin kuvat: elvisandkresse.com/, tausta: Nasa

Elvis & Kresse valmistaa asusteita 25 vuotta palvelleista, kenties tuhansia henkiä pelastaneista ja sittemmin eläkkeelle siirtyneistä paloletkuista. Kaikki materiaali on siis kierrätettyä ja turha varmaan sanoakaan, että erittäin kestävää ja vesitiivistä! Valikoimaan kuuluu megasiistejä vöitä, laukkuja, lompakkoja, kosmetiikkalaukkuja ja iphone/ipad suojakuoria, kaikki urheista paloletku-veteraaneista valmistettu. Näinpä Elvis & Kresse ei paitsi minimoi maapallon kuormituksen & ekologisen jalanjälkensä prosesseissaan, vaan myös auttaa pääsemään eroon tonneista vanhojen paloletkujen aiheuttamaa jätettä. Lisäksi yritys lahjoittaa puolet liikevoitoistaan palomiesten hyväntekeväisyysjärjestölle, kuten myös mm. WWF:lle ja Help for Heroesille.

Brändin ekologisuuden & eettisyyden huomioiden, sekä sen, että tuotteet helposti kestää eliniän, ei hinta-tasokaan ole mitenkään paha. Esimerkiksi 40 puntaa vuosikymmeniä kestävästä vyöstä (tai vain 26 puntaa alemman kuvan vyöstä!), 55 puntaa tilavasta & vesitiiviistä kosmetiikkalaukusta, tai 200 tote-laukusta kuulostaa mun mielestä varsin hyvältä diililtä. Brändi on niin uniikki ja niin suuresti hyvällä asialla, ettei tästä voi olla tykkäämättä - upeista tuotteista nyt puhumattakaan..


Kuvat: elvisandkresse.com/

Tuo toisiksi alimman kuvan tote-laukku on aivan täydellinen, kuten myös kollaasissa esiintyvä medium wash bag/kosmetiikkalaukku - eli jos joku siellä miettii mulle jo valmistujais-lahjaa kesälle, niin tuo wash bag olisi täpötäpötäydellinen :p

Mitä mieltä siellä ollaan - iskeekö muihin paloletku-asusteet ja niiden stoori?

/ EDIT. Tuotteita saa tilattua Elvis & Kressen nettisivuilta, ja joitain tuotteita myös suomalaisesta mukama -nettikaupasta :)

2 kommenttia:

 1. Mielettömiä! Mistä näitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tuolta noiden omilta sivuilta saa tilattua kaikkia tuotteita, http://elvisandkresse.com

   Näköjään myös suomalaisen mukama.fi -nettikaupan sivuilta näyttää löytyvän joitain tuotteita, täällä: https://www.mukama.fi/fi/haku?orderby=position&controller=search&orderway=desc&search_query=elvis+%26+kresse

   :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...