torstai 2. tammikuuta 2014

Irkkujoulu pikakelauksena

Moikka ja ihanaa uutta vuotta Lontoosta tyypit!

Toisin kuin ennen joulua lupailin, en ikinä vaivautunutkaan takaisin blogin pariin lomallani, eli Irlanti-fiilinkejä jaan sitten joskus tässä jälkikäteen. Kiva loma mulla kuitenkin oli, paljon joulu-herkuttelua, lämpöisiä pubeja, parin yön visiitti Pohjois-Irlantiin ja Belfastiin sekä seikkailuja Dublinissa. Ja liian monta tuntia meidän lempparibaarissa The Bernard Shawissa, joka on muuten varmaan coolein paikka päällä maan.


Kiiltokuvaelämä-viboja välttääkseni kerrotaan kuitenkin, ettei kaikki tässäkään lomassa aina mennyt ihan nappiin. Joulupäivänä jouduttiin esimerkiksi kiitämään sairaalaan juuri suuren illallisen valmistuttua, kiitos erään paikaltaan pompahtaneen olkapään. Onneksi joulumätöt maistui hyvältä uudelleen lämmitettyinä parin tunnin jälkeenkin. Niin ja Pohjois-Irlannin reissun kohokohdan Giants Causeway -visiitin kohdalla mun kamera päätti sanoa itsensä irti ja sisäinen wannabe-valokuvaajani joutui ihailemaan henkeäsalpaavia maisemia ilman sormea liipasimella. Ja luonnollisesti illalla takaisin Belfastiin saavuttuamme kamera päätti jatkaa taas toimintaansa normaaliin tapaan... Upeita luontokuvia mulla ei siis ole tähän hätään jakaa, mutta sen sijaan siistiä katutaidetta ikuistin sekä Dublinista että Belfastista, kun kamera taas suvaitsi toimia.


Tietokonevapaan 10 päivän jälkeen bondailen nyt täällä hyytävässä kodissani läppärini kanssa. Lämpötila huoneessani oli eilen illalla kotiin saapuessamme komeat 11,8 astetta, mutta onneksi lämmitys on nyt kytketty päälle ja loman aikana kertyneet lisäkilot pitää lämpimänä hehe. Ärsyttävintä kuitenkin on se, ettei kotona ole oikeen mitään ruokaa, eikä kauppaan lähteminen oikein innosta. Onneksi Hackneyn Tescossa tai Dalstonin Sainsburysissä ei paljoa massasta erotu, vaikka huitelee klassisessa verkkarit+sotkunuttura -yhdistelmässä vastaheränneen näköisenä.


Siinä kuitenkin vähän esimakua mun kuluneesta joulusta, palaillaan lähipäivinä muiden kuvien ja juttujen kera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...