lauantai 22. helmikuuta 2014

Paris snapshots pt. 1

Moikka! Pariisista ollaan palailtu kotiin, työntäyteiseen viikonloppuun. Mulla on Adidas -projektin dead-line tiistaina, eli tää viikonloppu menee kokonaan kotona työn parissa. Ulkona on luonnollisesti täydellisen keväinen ja aurinkoinen ilma, koska eihän näinä tämmöisinä enpoistukotoa-viikonloppuina mitenkään voi olla sellainen perusharmaa Lontoo-sää...

Pakotin itseni kouluaherruksen lomassa muokkaamaan ekan erän näitä Pariisi-kuvia, koska tunnen vähän huonoa omatuntoa blogin viimeaikaisesta laiminlyönnistä... Valitettavasti tän reissun pää-kohdasta ja jännittävimmästä osiosta, eli Première Vision -tekstiili tradeshowsta mulla ei ole yhtään kuvaa, koska paikassa (joka oli pienen kylän kokoinen messuhalli-rykelmä) oli kaikenlainen kuvaaminen jyrkästi kielletty. Muita Pariisi-fiilinkejä tallettui muistikortille kuitenkin :)

 
Rivoli 59 on yks mun lempparipaikkoja Pariisissa - Rue de Rivolilla sijaitseva monikerroksinen taiteilijoiden kommuuni.
 
 
Bongasin yhdessä vintage-kaupassa kahdet aidot 90-luvun Buffalot, ja vielä omassa koossani!! Voi sitä riemua. Nää ruskeat olisi 75 euron hinnasta huolimatta varmaan lähteneet mukaan, ellei olisi olleet niin käsittämättömän ruman väriset.
 
 
Vaikka macaronssit onkin melkoisen ylihintaisia ja Laduréen mielelläni kierrän kaukaa, oli pari minileivosta silti pakko saada - pienestä paikallisesta leipomosta löytyi kohtuuhintaisia ja superherkullisia :)
 
 
Pariisissa oli ihanan keväisen lämmintä, vaikkakin säätila tuntui ailahtelevan vähän tunnin mukaan. Kolmeen päivään mahtui niin aurinkoa, pilvisyyttä kuin myös sadetta. Torstaina taivas repesi kunnon rankkasateeseen, mikä ei onneksi haitannut kun vietettiin melkein koko päivä jättimäisissä messuhalleissa. Sade lakkasi iltapäivällä, mutta flipat ehdin silti vetää :D
 
 
Pariisilaisia boris-pyöriä ei ehditty testaamaan, pööh! Näitä näkyi kyllä paljon kaikkialla. Plussaa sleekistä ulkomuodosta ja siitä, ettei pyörät näytä olevan minkään pankin sponsoroimia.
 
 
Pompidoun kirjakauppa ei petä ikinä, löysin nimittäin jättimäisen opuksen tän hetkistä kouluproggistani jeesimään vain 7 eurolla.
 
 
Keskiviikko-illaksi tehtiin varaus viihtyisään The Barber Shoppiin, joka on kuulemamme mukaan Pariisin hipsterimekka. Mä yllätin itseni tilaamalla pihvin ensimmäistä kertaa elämässäni medium rarena, ja voi pojat, se oli hyvää. Jälkkärinä tietty taivaallista crème brûléeta ja lasissa strawberry martinia. Kaiken sai kolmella kympillä, eli ei muuta kuin iso suositus paikalle.
 

Vikana iltana Première Visionin jälkeen käytiin vielä Eiffelin huipulla. Alemmassa kuvassa on muuten aito repeäminen, joka tallettui muistikortille kiitos mun hitaan liipasinsormen. Parempi näin, oikeet tilanteet  valokuvissa on parhaita.

Jatkoa luvassa lähipäivinä! :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Laitoin tonne sun wanna work @disneyland paris -postaukseen kommenttia ja ois tosi mahtavaa jos voisit käydä kattomassa ja vastaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeps, vastattu! toivottavasti oli edes vähän jeesiä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...