maanantai 10. maaliskuuta 2014

Sun, I salute you

Mulla on stressi taas ollut huipussaan, koulujuttujen takia totta kai. Kaikenlaista on muutenkin taas sattunut, mm. mun pyörän kumi puhkesi viime viikolla kahdesti, mikä on aikamoinen saavutus jopa lasinsiruisen Lontoon mittakaavassa. Stressitasosta kertoo myös se, että hiuksien seasta on taas löytynyt sellaisia 15-haaraisia, joiden ei minkään luonnonlain nojalla pitäisi olla olemassa..

Eilen kuitenkin heräsin mitä kauneimpaan auringonpaisteeseen, tsekkasin BBC:n ennustuksen päivälle (18 astetta) ja päätin, että stressi jäihin muutamaksi tunniksi ja painuin bikineissä parvekkeelle. Auringossa oli oikeasti kuuma! Iltapäivällä kävin korjauttamassa puhjenneen kumini viereisessä pyöräkaupassa, johon on meiltä kätevästi matkaa minuutti. Piha oli täynnä ihmisiä sunnuntaimarkkinoiden takia, rento musiikki pauhasi ja istuskelin auringossa odotellessa pyöräni valmistumista. Tuntui niin kesäiseltä, että hetkeksi jo unohdin koulun ja kaikki vikavuoden paineet.

 
Siellä roikkuu mun pyörä fiksattavana. Meillä alkaa olla yhteistä taivalta takana jo melkein 2 vuotta! Eihän tämä mikään kaunokki ole, mutta hintaansa nähden tosi toimiva ajokki. My buddy.
 

Tennarit ilman sukkia - varma kevään merkki!


Iltapäivällä istahdin vielä puistoon hetkeksi. Valitsin strategisesti spotin lähellä kitaraa soittavaa pojua - livemusiikki auringonpaisteessa, toinen idioottivarma kevään merkki!

Valitettavasti näiden jälkeen mun piti suunnata kotiin raportin kirjoituksen pariin - ja stressi nousi aikalailla samalla hetkellä takaisin normilukemiinsa. Oli kuitenkin ihana pystyä ottamaan muutama tunti pois koulujutuista näinkin kivoissa merkeissä, ilman että piti poistua kahta minuuttia kotia pidemmälle. Tuli jotenkin tosi kiitollinen olo taas siitä, että asutaan näin kivalla alueella, ja että puistoonkin pääsee nopsaan rentoilemaan vaikka puoleksi tunniksi, jos töiden lomassa aivot ei vaan pelaa. Näinä tämmöisinä päivinä Lontoo on vaan niin ylivoimaisen siisti kaupunki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...