keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Jersey, vielä kerran

Here you go, vika satsi kuvia Jerseystä. Jos nämä maisemat houkuttaa Briteissä oleilevia, niin Gatwickilta edestakaiset lennot maksoi kesäkuun alussa 50 puntaa ja lentomatka on se 35 minuuttia (varmasti lyhin lento, jolla olen ollut, mutten siltikään saanut silmiäni pidettyä auki sen aikaa). Todella iisiä ja edullista siis, tosin Suomesta tai muualta tullessa on pakko vaihtaa konetta Lontoossa. Suosittelen silti - hyvän sään sattuessa kohdalle rökittää pikkuruinen Jersey mun mielestä monen eksoottisemmankin kohteen puitteillaan. Ainakin siis jos rannat, idylliset pikku satamat, luonto, linnat, vesiurheilu ja ulkona syöminen on lähellä sydäntä.
 

Viimeisessä kuvassa on elämäni ensimmäinen white hot chocolate, joka maistui ihan sulatetulle, höyryävälle maitosuklaalle. Lisäksi sekaan heitettiin kourallinen vaahtokarkkeja ja päälle kermavaahtoa. Kuulostaa aika överiltä, ja sitä se olikin, eli aivan mielettömän hyvää! Saakohan tätä mistään Lontoosta?

4 kommenttia:

 1. meneekö junia tms muita kulkuneuvoja kuin lentokone? ympäristökuormitus on aivan älytön, jos noin lyhyet matkat lentää.

  VastaaPoista
 2. Jersey on tosiaan pieni saari, eli junalla ei sinne ikävä kyllä pääse :p

  Viime kerralla me mentiin tonne pyöriemme kanssa laivalla, mutta se on tietty paljon hitaampi ja myös kalliimpi tapa päästä saarelle. Koska tää oli vaan kuuden päivän loma, valittiin siis ihan hyvällä omalla tunnolla tää vähemmän ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tiedostan kyllä lentokoneiden ympäristökuormituksen, mutta tulen jatkossakin lentämään paljon - tasapainotan tätä "pahettani" sillä, että arjessa käytän vain ja ainoastaan polkupyörää, briteissä matkaillessa käytän vain junia enkä suunnittele hankkivani ajokorttia, no, toivottavasti koskaan! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita kuvia, pakko päästä käymään!

  En muuten nopealla selauksella löytänyt - millä kameralla kuvaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos 8) Mulla on "pikkuruinen" Nikonin järkkäri, taitaa olla D3100 ja käytän melkein aina kuten näissäkin kuvissa 35mm f1.8 objektiivia! Olis kyllä kova halu upgreidata... :p

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...