sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Missä menenTää kesäkuu on mennyt ihan hirveetä vauhtia, enkä osaa oikein päättää onks se hyvä vai paha juttu. Kulunut viikko on ollut täynnä töiden hakua, lukuisten sähköpostien lähettelyä ja eri tapahtumissa juoksemista. Verkostoituminen on tosin pikkuhiljaa alkanut tuottaa tulosta ja eräs tosi osuva harjoittelupaikka saattaa ehkä ens kuussa aueta - toivottavasti en nyt vaan jinxaa tätä ja innostu liian aikaisin...

Työnhaku ja siitä stressaus on tosiaan aika hanurista, mutta on mulla kivojakin juttuja agendassa: Parin päivän päästä mun paras ruotsalainen kaveri, jota en oo nähnyt melkein kolmeen vuoteen, saapuu tänne meille vajaaksi viikoksi. Kuun lopussa heti Emman suunnattua takaisin Ruotsiin lähden mäkin lomalle: Tartuun, Viroon. Saattaa kuulostaa vähän hassulta lomakohde-valinnalta, mutta kun kaikki kaverit... Oikeesti odotan lomaa tosi paljon, ja plussaa on myös se, ettei viikko Virossa liene vaativan järjetöntä budjettia, varsinkaan kun me ei tarvita majoitusta. Oon tosiaan elellyt säästöillä tän kuukauden, eli työnsaanti heti palattuani heinäkuussa olis aika jees.. Onneksi asioilla on tapana järjestyä, ennemmin tai myöhemmin.

Toivottavasti kaikilla oli kiva juhannus! Täälläkin oli - päivällä rentoiltiin lähipuistossa, josta siirryttiin pubin terassin kautta mun kaverin kattoterassille Camdeniin, jossa istuskeltiin aamuyöhön saakka valkkarin ja napostelun merkeissä. Hauskaa oli, vaikkei suomalaisen juhannuksen voittanutta olekaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...