maanantai 16. kesäkuuta 2014

print portfolio

Joku onkin saattanut huomata, että lisäsin tuonne sivuun linkin online portfoliooni, jonka tein pikaisesti pari päivää sitten. Linkistä pääsette katselemaan mun viimeaikaisia printtejä, ja lisään sinne myös aina välillä uusia. Kuten kuvista huomaa, digitaaliset, värikkäät printit on ominta alaani mutta teen myös kaikenlaisia muita printtitöitä - yksivärisistä simppeleistä kuvioista valokuvamaisiin tekstuureihin. Teen printtejä tällä hetkellä freelancerina eli muhun voi ottaa sähköpostilla yhteyttä, jos tarvitsee printtisuunnittelijaa. Tarkoituksesta riippuen voin tehdä printtejä myös harjoituksena!

Tässä pari printtiä viime helmikuulta - näissä katufiilistä hakevissa töissä lähtökohtina oli katujen karummat puolet: ulkoroskisten ruoste, repaloituneet katujulisteet ja tiiliseinien halkeillut maali. Välillä on hyvä nähdä kaupungin pienissä suttaisissa yksityiskohdissakin jotain kaunista :)


Ps. Kiitos kaikille jotka äänesti mua siinä yhdessä t-paita design kilpailussa viime viikolla! Pääsin 5. sijalle, mikä tarkoittaa, että saan palkintona tilata pari t-paitaa lisää mun printeillä plus pari metriä materiaalia vaikka uusiin printti-leggingseihin :) Kiitos siis helpistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...