lauantai 18. lokakuuta 2014

23


Tässä synttärilahja-macaroneja mussuttaessa ajattelin, etten voi skipata tänäkään vuonna perinteistä synttäripostausta. Eilen mulle tuli siis ikää täyteen 23 vuotta - huimaa. Vaikka pakko tunnustaa, että oon jo jokusen kuukauden mielessäni välillä ajatellut olevani tämän ikäinen. Kakskytkolme on mun mielestä jo aika aikuinen ikä, muttei mistään ikäkriisistä silti onneksi ole tietoakaan. Synttärit on yhä edelleen aika huippuja.

Eilinen aloitettiin brunssilla meidän mielestä parhaassa aamiais/lounaspaikassa, mikä kaupungista löytyy, nimeltään Fingers Crossed. Se ilmestyi aikalailla vuosi takaperin meidän kotikadulle, minkä jälkeen ollaan käyty paikassa varmaan toistakymmentä kertaa, ja joka kerta on ollut mieletön. Menu on täynnä parhaista raaka-aineista kyhättyjä herkkuannoksia, kotitekoisia leivoksia sekä juomia, ja valikoima muuttuu vähän viikoittain. Myös tunnelma ja sisustus on paikassa mainio ja sen vetäjät huipputyyppejä.

Illalla jatkettiin samalla linjalla ja käytiin porukalla syömässä myöskin hyvin läheltä löytyvässä Floydsissä (jälleen yks mun ehdottomia lemppariravintoloita Lontoossa), ja myöhemmin suunnattiin juhlimaan eteläiseen Peckhamiin. Viime kerrasta SE-Lontoossa onkin jo muutama kuukausi aikaa, joten pieni maisemanvaihdos bile-kamaralla teki terää. Mentiin siis Mike Skinner -bailuihin Bussey Buildingiin, josta jatkettiin vielä puoli viiden aikaan Vauxhalliin, Unioniin. Union oli aika "mielenkiintoinen" kokemus, mutta Bussey Building oli kyllä hyvä, sinne tulee varmaan mentyä jatkossakin!

Mahtavan synttäripäivän lisäksi sain vielä huipun lahjankin - Brooksin kauniin satulan.


Oon jo pitkään haaveillut Brooksin legendaarisista satuloista, joten tää oli mahtava synttäriyllätys. Se jää toistaiseksi vielä odottelemaan pakkaukseensa, kun tammikuisista alennusmyynneistä mun olisi tarkoitus hankkia vihdoin uusi pyörä.

Nyt me aloitetaan täällä huomattavasti rauhallisempaa lauantai-iltaa, suunnitelmissa ruoanlaittoa ja leffa sängynpohjalta. Vaikka aamuun asti riehuminen onkin välillä jees, niin iisit koti-illat on kivoja nekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...