maanantai 20. lokakuuta 2014

Muotiviikkojen lempparit: Milano ja Pariisi

Tässä tulee vihdoin toinen osa (tyylikkäästi kolme viikkoa myöhässä) mun muotiviikkojen lemppareista: Milanon ja Pariisin parhaat! Jatketaan kronologisesti, eli ensimmäisenä kolme lemppari-mallistoani Milanosta:

 
Stella Jean oli ehkäpä lempparini Italian muotiviikoilta - rakastan tässä eksoottisten printtien yhdistelyä klassiseen ruutuun ja raitaan sekä klassisten naisellisten vaatteiden täyttämistä väriloistolla. Leikkisää, trendikästä ja energistä, mutta samalla tyylikästä.
 

Fay sporttasi urheiluviboja, pastellivärejä, chavymäisiä brändättyjä vyörätönauhoja ja Ressu-sarjakuvista tuttuja hahmoja. Paljon sekalaisia elementtejä mutta mun silmään toimii! Tykkään myös mallien huolettomasta mutta siististä stailauksesta.

 
DSquared2:in mallistossa tykkäsin eniten tyylikkäistä leikkauksista, väriestä (erityisesti laventelin ja vihreän yhdistelmästä) ja block-colour kuoseista. Kokonaisuudessaan elegantti mutta samanaikaisesti hauska mallisto!

Pariisi on muotiviikkokaupunkien kingi suunnittelijamäärässä, joten Pariisista valkkasin kolmen sijaan neljä lempparia:

 
Valentin Yudashkinin enkelimäisen kaunis mallisto on ehkä vähän tylsä, mutta hyvä esimerkki siitä että joskus vähempikin riittää. Harvoin nimittäin näyttää näin hyvältä pelkkä valkoinen - silkkiset momberit, skater-hameet ja naiselliset spagetti-olkaimiset topit on yksinkertaisen imartelevia.
 
 
Chanelin näytökset ei yleensä ole ihan mun tyyliä, mutta tänä vuonna upposi! Tykkään erilaisista klassisen tweed-takin muunnelmista, ja vesivärinomaisten silkkisten printtien tuomasta väristä ja energiasta. Loppua kohden nähtiin myös revittelempiä monochrome-asuja, mustaa nahkaa ja siistejä minimekkoja!

 
Kenzo toi catwalkeille ylisuuria vaatteita, superleveitä housuja ja seesteisen väripaletin. Sekä tietty valkoista, paljon valkoista! Kokonaisuudessaan tyylikäs mutta nuorekas mallisto, kuten Kenzon mallistot yleensä. Kengät iskee myös!


Viimeisenä Valentinon teatraalinen ote ens kevään muotiin. Niin kaunista ja koristeellista, art nouveau/renesanssi viboja sekä mahtava (joskin syksyinen) väriskaala: tumman vihreää, sinapin keltaista, veren punaista ja poltettua oranssia - ja vähän keväistä pastellia myös ;)

Siinäpä ne, uppoaako teihin muihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...