maanantai 27. lokakuuta 2014

Viikonloppu kuvina, osa 1: Bournemouth

Mun kulunut viikonloppu kului aika rennoissa merkeissä vähän lisää Engantiin tutustuen - tällä kertaa vuorossa oli markkinakylä Salisbury ja etelärannikon Bournemouth, jossa olin käymässä ensimmäistä kertaa. Tässä pikkasen fiiliksiä ensin tuosta rantakaupungista!

Bournemouth oli tosiaan mulle kuten myös Ryanille uusi tuttavuus, enkä oikein tiennyt mitä paikalta odottaa. Rantakaupungit on kuitenkin yleensä mun mieleen, ja lisäksi Bournemouth on yliopistokaupunkikin. Kai ne odotukset oli siis aika semi-korkealla, heh.

Heti kaupunkiin aamuysin pintaan saapuessa huomattiin kivannäköinen ruokapaikka nimelään South Coast Roast, jossa haukattiin simppelit mutta suussa sulavat aamupalat.


Aamupäivä vietettiin kaupungin rannalla samoillen - vaikka rakastankin esimerkiksi Brightonin mukulakuvirantaa, oli Bournemouthin hiekkaranta kiva yllätys!


Puolilta päivin eksyttiin 60 Million Postcardsiin, baariin, jota meille oli suositeltu aamiaiskahvilasta. Paikka osoittautui tosi symppikseksi ja aika mun tyyliseksi hangoutiksi - tuolla tulisi varmaan vietettyä paljon aikaa, jos Bournemouthissa asuisin.

 
Pienen kaupunkikiertelyn jälkeen päädyttiin iltapäivällä vielä yhteen pubiin, ja syötiin lounaaksi superedulliset burgerit paikassa nimeltä The Four Hoursemen. Kiva oli sekin, pisteet edullisten hintojen lisäksi myös erityisestä hanavalikoimasta.
 
Bournemouth oli kokonaisuudessaan ihan jees - ei todellakaan tosin Brightonin vertainen, mutta eipä mun mielestä oikein mikään rantakaupunki ole. Eikä me ihan hirveästi ehditty yhdessä aamupäivässä näkemäänkään, mutta jotain kuitenkin :)
 
Viikonlopun loput kuvat Salisburystä on tulossa parin päivän sisällä - nyt tuli nimittäin kiire töihin! Jos siellä lukijoissa on Bournemouthlaisia, niin kertokaa, ollaanko me oltu ihan väärillä kujilla tuolla? Mitkä paikat kannattaisi tsekata, jos eksytään kaupunkiin vielä uudestaan?

2 kommenttia:

 1. Mä haluisin joskus käydä Bournemouthissa :) Brighton on rakkaus! <3
  Salisbury on myös ihana. Ootan innolla postausta Salisburysta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salisbury oli tosiaan kiva, mutta hei apua nyt tuli paineet :D Briteissä matkailu on kyllä huippua, jouluksi meillä onkin suunnitteilla kunnon roadtrip (ja pikkasen kanssa Brightonia ;))

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...