tiistai 18. marraskuuta 2014

Autumn randoms

Vähän syystunnelmia ennen talvisempiin siirtymistä - sekalaisia räpsyjä kuluneilta viikoilta. Osa on aika roskalaatua, sori, mutta näillä mennään!

 
Tän hetken lempparisipsit: miedosti tuliset palsternakka-hunajasipsit!
 
 
Nää kuvat on otettu 31.10, Halloweenina. Lämpötilaa 21 astetta, me istuttiin ulkona t-paidoissa eikä voitu uskoa että ollaan jo loppusyksyssä.
 
 
Loistava kirja eettisestä ja kestävää kehitystä tukevasta luksuksesta & yrittäjyydestä. Mun pomoni kirjoitti kirjaan yhden kappaleen, joten kävin tän julkkareissa pari viikkoa sitten. Kirja sisältää stooreja erilaisilta alan yrittäjiltä, ja tämä jos mikä herättää toivonkipinän sille, että totaalisen reilusti ja ympäristöään paitsi ajatellen myös kehittäen ja auttaen toimivia yrityksiä todella löytyy, jopa muodin parista. Kannattaa ehdottomasti lukea, jos aihe kiinnostaa!
  
 
Ikioma pattern master & superterävät tekstiilisakset. Tarkoitus on aloittaa kaavojen suunnittelu hyvin pian! Ongelmani tällä hetkellä on se, ettei ole studiota jossa työskennellä, enkä viitsi kaverilta lainattua äänekästä ompelukonetta viedä toimistolle...
  
 
Pääsin viime viikolla mun kämppisten kanssa ilmaiselle testilounaalle Kings Crossin vasta-auenneeseen trendikkääseen intialaiseen Dishoom-ravintolaan - saman lafkan aiemmat ravintolat sijaitsee Shoreditchissa ja Covent Gardenissa. Saatiin siis alkuruoka, grilli/pääruoka, jälkiruoka, lassi ja cocktail vain palautelappusta vastaan, kyllä kelpasi. Dishoom on ehdottomasti yksiä mun all-time lemppariravintoloita Lontoossa jota en voisi enempää suositella!
 
 
Tate Modernin ylimmän kerroksen baarista on huippunäkymät ympäri Lontoota, siiderin hinnalla.
  
 
Vauxhallin yöelämässä, muutama viikkoa sitten. Lounais-Lontoossa sijaitseva Vauxhall tuntuu täältä Hackneystä katsottuna niin kaukaiselta, mutta matka taittuu tosiasiassa metrolla vain 25 minuutissa. Jos sana 'kreisibailaus' kuvaa tyyliäsi juhlia, niin alue suunnaksi. Vauxhallin klubit on aamuun asti auki (ja Unionin tapaiset pimeät reiviluolat iltapäivään saakka) sekä meno on todellakin.. kreisiä. Ei ihan joka viikonlopun homma, eikä joka toisenkaan, mutta tykkään silti!
  
Tämän viimeisen keittiö-etko-kuvan myötä vielä pikkasen surulliseen uutiseen: meidän koti on kuulemma nyt myyty, viiden kuukauden markkinoillaolemisen jälkeen. Toki riski oli koko ajan tiedossa, eli ei tää ihan puun takaa tullut. Onneksi me kuitenkin kirjoitettiin sopimukseen kahden kuukauden irtisanoutumisaika, ja koska vuokra-sykli alkaa 5. päivä jokaista kuukautta, on tämä talo kotimme vielä seuraavan 2,5 kuukauden ajan, 5. helmikuuta saakka. Sitten pitää löytää joku väliaikainen paikka seuraavaksi 2-3 kuukaudeksi, mikä on tietty aika ärsyttävää, varsinkin tuohon ajankohtaan. Mutta hei, kyllä me jotain keksitään! Ei saa antaa pienten taka-iskujen lannistaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...