torstai 13. marraskuuta 2014

brow tint.

Päätin yks päivä vihdoin testata kulmakarvojen ja ripsien kotivärjäystä, minkä kokeilu on kiinnostanut jo jonkun aikaa. Sanotaan alkuun, että olen aivan äärettömän kateellinen niille, joilla on kasvoissa ja karvoissa väriä ihan omasta takaa - puhumattakaan vaikka niistä tuuhearipsisistä lattareista joiden silmiä kehystää musta komea ripsirivistö ilman ripsariakin. Tässä sen sijaan mun vaatimaton alkutilanne:


Kulmakarvani (joihin ei ole muuten pinseteillä kajottu kymmeneen vuoteen!) ovat omasta takaa vaalean toffeiset. Ei niin vaaleat kun hiukseni, mutta aika vaaleat kuitenkin, etenkin tietyssä valaistuksessa. Kiitos nyppimättömyyden karvaa kuitenkin onneksi löytyy ihan hyvin, siis huomioon ottaen että hiukseni ovat niin ohuet - mutta vaaleimpia karvoja tuskin edes huomaa. Ja sama homma ripsien kanssa. Kenties tämä on syy, miksi näytän ilman meikkiä tosi nuorelta; Yksikin päivä oven takaa löytyi joku kotitalous-kysely tyyppi, joka mut nähdessään totesi, että kyselyyn tarvitaan joku täysi-ikäinen, hakisinko mun vanhemmat paikalle.

Yksi lauantai-ilta ryhdyin siis värjäyspuuhiin, ja tässä lopputulos:


Ero ei ehkä ole yhtä dramaattinen, kuin luulin/pelkäsin - vaalein löytämäni väriaine oli kuitenkin sävyltään "dark brown", mutta omiin haituviini se tarttui näin. Tai siis onneksi, kovin tummia kulmia en tietysti olisi halunnutkaan. Nyt ne ovat ehkä sävyä tai kahta tummemmat kokonaisuudessaan, ja vaaleimmatkin karvat saivat väriä, eli kulmakarvat näyttävät tuuheammilta. Sävyltään ne sopii mun hiuksiin ja mielestäni kehystää kasvoja jo tosi paljon paremmin, vaikkei muutos suurelta vaikutakaan. Tämän väristen karjojen päälle saa hyvin piirretyä lisä-karvoja, ja kokonaisuudesta tulee luonnollinen, kun vaaleat haituvat ei kuulla alta.

Ripsistä tuli sitten vähän tummemmat ruskeat, ja silmät erottuu nyt aiempaa paremmin meikittömästä naamasta, vaikka kuvasta sitä ei ehkä näe. Mulla on kokoajan sellainen tunne, että ripsissä olisi ohut kerros ruskeeta ripsiväriä! Kokonaisuudessaan oon siis tosi tyytyväinen kokeiluun; tulos on luonnollinen, muutamaan värjäyskertaan riittävä paketti maksoi vain 8 puntaa ja tekoon meni viisi minuuttia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...