perjantai 13. helmikuuta 2015

Sea Buckthorn Powder.

Meidän bisneshautumossa on kahden suomalaistytön hiljattain starttaama siisti yritys, joka maahantuo suomalaisia superterveellisiä marjajauheita tänne Britteihin. Arctic Power Berriesin konsepti onkin kiinnostanut mua aina tyttöjen tapaamisesta saakka, ja viime kerralla törmättäessämme nappasin viimein yhden pussin energisen oranssia tyrnijauhetta mukaani.

 
Yhdellä satsilla oli hintaa 7,5 puntaa, ja tuote on 100% kuivattua ja jauhettua marjaa, ilman mitään lisä- tai säilöntä-aineita tai muuta. Vaihtoehtoina on puolukka, mustikka tai tyrni, ja pakkauksen takana ja nettisivuilla on vaikuttava lista erilaisista marjojen ravintoaineista ja terveysvaikutuksista. Mielenkiinnolla siis odottelen, huomaanko positiivisia vaikutuksia kehossani... Jauhe on onneksi aika riittoisan oloista: yksi teelusikallinen marjajauhetta vastaa kämmenellistä /yhtä desiä tuoreita marjoja, ja sopiva käyttömäärä on 1-2 teelusikallista päivässä.
 
 
Jauheen voi heittää vaikka smoothien, pirtelön, puuron tai jogurtin sekaan. Mä oon aloitellut kesysti jogurteilla, mutta aion ehdottomasti koittaa vielä vaikka mitä virityksiä! Tyttöjen insta on täynnä inspiraatiota.
 

Oonkin kaipaillut pientä ryhdistymistä ruokavaliossani, erityisesti hedelmien ja marjojen syönnin osalta - ja kyllä totta puhuen kasviksiakin saisi vielä enemmän mennä. Iisisti. Voisinkin nyt juuri kotiimme saapuneen uuden blenderin ja näiden marjajauhojen innoittamana kickstartata oman kevääni, jo näin helmikuun puolessa välissä. Kun jotenkin tuntuu, että oon ollut vähän talvihorroksessa, ja että pieni piristyminen olisi paikallaan. Suunnitelmana mulla on nyt saada lisää tuoretta ruokaa, energiaa ja raikasta ilmaa. Enemmän pyöräilyä, myös niinä päivinä, kun ei oikeasti tarvitsisi käydä missään. Aikaisempia aamuherätyksiä, tehokkaampia työpäiviä ja kaikenlaiseen kivaan vapaita iltoja. Ja toivon mukaan myös lämpimämpiä säitä ja kirkkaampia päiviä.
 
Hei hei vaan, talvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...