tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kevään ja alkukesän reissut

Kun on alkanut loppu häämöttää lontoolaisuuden osalta, on mun ollut suorastaan pakko ottaa vähän iloa irti tämän kaupungin superhalvoista lentoyhteyksistä ja varata muutama erittäin tarpeellinen pikku visiitti tähän loppukevääksi ja alkukesäksi. Lontoon lisäksi mua tullaan näkemään seuraavan 1,5 kuukauden aikana näissä seuraavissa lokaatioissa:
 
 
Linköping 23-27.4
 
Ylihuomenna mä suuntaan Ruotsiin parhaan ruotsalaisen kaverini luo - me vietettiin kuusi vuotta sitten vuosi yhdessä Australiassa, ja ystävyys on niiltä ajoilta jatkunut. Viimeksi Emman ollessa Lontoossa me puhuttiin, että mun pitää jossain vaiheessa tulla katsomaan Linköpingin opiskelijaelämää, ja satuinkin kuukausi sitten löytämään superhalvat lennot Ruotsiin Emman synttäreille - 22 puntaa per suunta, ja lentokenttäkin sattui olemaan ideaalisti Tukholman ja Linköpingin välillä. Vähän jännittää, että osaanko mä yhtään enää puhua ruotsia!
 
 

Berliini 13-18.5

Suunnataan Ryanin kanssa toukokuussa uudestaan Berliiniin, niin kuin uumailinkin että saattaa päästä käymään. Onko siinä mitään järkeä? En tiedä. Just nyt vaan tuntuu siltä, etten saa henkeä ellen pääse Berliiniin pian takaisin. Mutta sen sijaan että ajettaisiin tuntikaupalla Englannin kanaalin ja monen maan kautta, ajateltiin tällä kertaa ihan vaan lentää perille. Lennot irtosi 26 punnalla kipale ja ollaan perillä parissa tunnissa, aika iisiä verrattuna autoiluun. Lisäksi tällä kertaa asutaan paikallisten kaverien luona... Alle kuukausi ja ollaan taas kokemassa lisää Berliiniä, hörppimässä Club Matea ja heilumassa Sisyphosissa!


 
Suomi 1-11.6
 
Viimeisen kerran vietin kesäkuuta Suomessa vuonna 2010, joten oon aika innoissani siitä, että pääsen vihdoin kotimaahan kokemaan alkukesän huumaa. Toivotaan, että tää olis sellainen aurinkoinen ja lämmin alkukesä. Vietän Suomessa yhteensä 10 päivää, joiden aikana olisi tarkoitus nähdä sukulaisia ja kavereita, päästä toivottavasti eroon lopuista viisaudenhampaista ja fiilistellä kotimaata ja mun lempipaikkoja Suomessa (Helsinkiä, Nauvon saaristoa...) luultavasti viimeistä kertaa hetkeen. Syödä suomiruokia ja puhua suomea ♥
 
Näiden lisäksi olisi suunnitelmissa käväistä Bristolissa mahdollisesti toukokuun alkupuolella, ja Englannin lounais-coastiakin olisi mahtava nähdä ennen Britti-elämän loppua. Mutta katsotaan miten käy ja että mihin riittää aika ja raha. Aika pienellä budjetillahan kaikki mun reissut yleensä toteutuu, ja toisaalta myös viikonloput Lontoossa aina maksaa jotakin - eikä niitäkään ole jäljellä enää hirveän montaa! Onneksi tiedän, ettei nämä vuodet Britanniassa varmasti ole viimeiset. Jos ei nyt, niin sitten joskus jatkossa :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...