keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Sverige!

Eka reissu plakkarissa! Palasin toissayönä kotiin Ruotsista, vähän haikein ja väsynein fiiliksin. Loma meni taas liian nopeasti, ja kotona odotti paljon kaikkea; matkajärjestelyjä, rokotusaikoja, työ-stressiä... En oikein enää jaksaisi keskittyä töihin kaiken muun puskiessa päälle, mutta rahatilanne on eri mieltä. Oon joutunut käyttämään viimeaikoina vähän matka-säästöjäkin, ja olenkin nyt onnellinen siitä, että aikanaan sain säästettyä niin paljon. Hippasen pienempi matkakassa olkoon hinta siitä, että säilytän järkeni ja pystyn nauttimaan tästä alkukesästä.
 
Viisi päivää Linköpingissä piti sisällään mm. opiskelija-tapahtumia, juhlia ja herkuttelua. Nukuttiin neljä tyttöä pienessä asuntola-huoneessa: minä, Emma ja sen pari kaveria, jotka oli mulle itseasiassa jo viiden vuoden takaa Eskilstunasta tuttuja. Tehtiin tyttöjen juttuja, puhuttiin syvällisiä ja juotiin viiniä. Vietettiin aikaa kaupungilla, tsekattiin Gamla Linköping, ja valmistauduttiin Emman synttäreihin joita juhlittiin lauantaina pienessä suloisessa mökissä - mistä tuli muuten vähän lukioaikojen mökkibileet mieleen. Linköping osoittautui viihtyisäksi pieneksi opiskelijakaupungiksi, vaikken tällä kertaa paikan takia matkustanutkaan, vaan ihmisten. Oli silti kuitenkin kiva nähdä uusi kaupunki Ruotsissa ja erityisesti seurata paikallista opiskelija-elämää ihan vierestä.


Ja pienet tuliaiset, merisuola näyttä olevan viikon sana ;) Ah, pohjoismaiden lyömätön karkkivalikoima. Miksei muualla osata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...