tiistai 26. toukokuuta 2015

Berlin, take two

Nyt vuoroon Berliini-fiilinkejä mun ja Ryanin toukokuiselta, tämän kevään toiselta reissulta kaupunkiin. Tällä kertaa me asuttiin kaverini Melissan ja muutaman muun kämpässä eteläisessä Neuköllnissä, joka oli tosi kivaa aluetta. Lisäksi kun asui ihan metro-pysäkin vieressä, tuntui että kaikkialle pääsi näinkin huiman kokoisessa kaupungissa tosi nopeasti. Ehdoton plussa, kun aikaa on vain viisi päivää!
 
Parhaita juttuja oli tällä kertaa ympäriinsä fillarointi (saatiin meidän hosteilta pyörät käyttöön), Maybachuferin turkkilaiset markkinat, edelleen se Berliinin yöelämä ja kaverien kanssa asuminen. Sekä koko reissun edullisuus. Mulla meni viiden kokonaisen päivän aikana rahaa vain 140 euroa, mikä on uskomattoman vähän huomioiden, että oltiin kolmena iltana juhlimassa (illasta aamuun) ja maha oli melkein koko ajan pullollaan kaikesta hyvästä, mutta niin edullisesta ruoasta. Paikallisten kaverien luona asumisessa oli sekin etu, että löydettiin parhaille edullisille ruoka-apajoille. Yhtenä iltana tilattiin mm. kolme oikeasti hyvää pitsaa yhteishintaan kuusi euroa - kotiin kuljetettuna, mikä sisältyi myös siihen kuuteen euroon. Me epäiltiin pizzerian olevan joku money-laundering paikka, mutta mikään pakaste-pizza ei kuitenkaan ollut kyseessä.

Nykyisin Berliini on ehdottomasti yksi lempparikaupunkejani ja tiedän palaavani takaisin vielä monia, monia kertoja. Ei nyt vaan ihan hetkeen, mutta onneksi on paljon, mitä muistella :)

 
Reissun konkreettiset muistot. Mun mielestä jokaisessa baarissa tulisi olla photoautomat ja mahdollisuus ostaa hammasharja!
 
Ensi kertaan, Berliini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...