tiistai 5. toukokuuta 2015

Lontoon kevät

Kevät Lontoossa on mennyt nopeasti; on ollut aurinkoista ja vähemmän aurinkoista, on ollut juhlia, puistohengailua ja uusien paikkojen koluamista Lontoossa. Ja jonkun verran joo töitäkin, vaikka oon alkanut nyt vähentämään työkuormaa freelance-juttujen osalta. On ollut kaksi bank holidayta, joista jälkimmäinen oli eilen. Mikä olikin muuten aika huippu: Tavattiin sattumalta Hackney Wickissä dj/tuottaja, joka soitti samana yönä Fabricissa (Lontoon ehkä kuuluisin clubi) ja vain parin minuutin juttelun jälkeen tyyppi lisäsi meidät vieraslistalleen. Fabric todellakin on Lontoon reiviluolien parhaimmistoa, joten kun tilaisuus ilmaiseen sisäänpääsyyn (22 punnan sijasta) ja megalomaanisen jonon ohitukseen tulee, ei siitä oikeasti ole mahdollista kieltäytyä. Lähdettiin Queen of Hoxtonin kattoterassin kautta bileisiin, jotka ehdottomasti kruunasi jo muutenkin mahtavan pitkän viikonlopun. Aiheesta muuten puheen ollen...kuka muistaa Helsingissä joskus vuonna 2010 avatun ja samana vuonna kuopatun Club Fabrikin? Haha!
 
Ja jotta ei elämä kuulostaisi liian siloitellulta blogia varten, kerrotaan myös, että mun lupaavasti alkanut urheiluinto on kokenut pientä taantumaa (tarkoitus olisi taas tosin aktivoitua), onnistuin yksi päivä leikkaamaan sormeni auki laittaessani ruokaa  ja keittiömme oli pari viikkoa sitten lähes vesivahingon partaalla pesukoneen reistaillessa. Tällä hetkellä löytyy Britti-tililtäni huimat 12 puntaa, kun palkka on pyhien takia myöhässä ja säästöt pitävät majaa suomalaisessa pankissani... No mutta, saapahan tilaisuuden olla kekseliäs ruoanlaitossa ja käyttää vanhaa kaapeista pois palkan saapumista odotellessa ;) Life goes on ja sitä rataa, alla vielä läjä Lontoo-kuvia huhtikuulta.

 
Rosoisen värikäs Globe Town.
 
 
Ensimmäistä kertaa tosi etelässä: näkymä kaupunkiin Crystal Palacelta.
 
 
Jo muutamassa kuvassa näkynyt ihana Victoria park, josta löytyy lenkkipolkujen lisäksi mm. joutsenlampi, seikkailupuisto, skeittiramppi, kirjakauppa-vene, tenniskentät sekä itämaisia temppelityylisiä rakennelmia.
 
 
Eri vuosikymmenien leluja, pelejä ja lastentavaroita täynnä oleva Museum of Childhood Bethnal Greenissä. Lontoossa on hirmuisesti ilmaisia museoita joissa tulee käytyä aivan liian laiskasti, mutta tämä on niin lähellä meidän kotia, että tekosyytä ei ollut!
 
 
Pihan kirsikkapuu, joka on nyt tosin tiputtaneet kukkansa. Spring bloom on Lontoossa ihanaa aikaa!
 

 Bar No90 Hackney Wickissä saa multa peukun - ruoka, juoma ja tunnelma toimii!


Hyytelökenkien kevään korkkaus! Tämä kuva sai mut myös hetkellisesti harkitsemaan itseruskettavan kokeilua, mutta kun olen siihen(kin) kauneusrutiiniin aivan liian laiska.
 
 
Lopuksi vielä hiljattain uudestaan löytämäni ipod, joka taitaa olla vuodelta 2006. En ole käyttänyt sitä hirveän aktiivisesti sitten vuosikymmenen vaihteen, ja erityisesti viimeisinä Lontoossa vietettyinä vuosina on soitin unohtunut kokonaan. Se kuitenkin ihme ja kumma yhä toimi, ja ipodin uumenista löytyi todellinen trip down memory lane teinivuosiin. Kaikenlaista sieltä löytyikin :D Nyt vanhat lempparit on kuunneltu nostalgialla, ja 90% soittolistan sisällöstä menee vaihtoon. Mutta soitin jäänee ainakin toistaiseksi käyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...