torstai 11. kesäkuuta 2015

Aikamatka

Mun lento takaisin Lontooseen lähtee vajaan tunnin päästä. Vähän sekalaisin fiiliksin istun täällä Helsinki-Vantaalla, matkalla yhdestä kodista toiseen. Kymmeneen päivään Suomessa mahtui paljon kaikenlaista. Kävin kampaajalla ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen - sain pitkän polkan ja terveemmän kuontalon. Kävin kasvohoidossa joka syväpuhdisti ja tasoitti teini-iässä elävää ihoani. Hoidatutin hampaat ja loputkin viisaudenhampaat vedettiin pois. Operaatio oli vaikea, ja kokonaisen tunnin kestänyt ala-viisurin irroitus päättyi kyyneliin. Nyt viikon jälkeen, on suu yhä kipeä, mutta aika hyvin jo parantunut.
 
Parasta oli päästä näkemään paljon sukulaisia ja kavereita. Vaihtamaan kuulumisia ja räkättämään samoille vanhoille jutuille. Kävin Turussa, Hämeenlinnassa sekä Mummini mökillä, missä vierailu on aina kuin matka ajassa taaksepäin; mökki on täynnä vanhoja kiehtovia esineitä ja muistoja omasta lapsuudesta. Mökkikirjoista löytyi ihania kuvia lukuisista siellä vietetyistä kesistä vauvana ja lapsena. Tuli niitä katsellessa ajateltua, että kunpa tälläkin kertaa olisi ollut aikaa vain rauhoittua ja olla, ilman kaikkea järjesteltävää, suukipuja ja muuta. Suomen kesässä on vaan sitä jotain.


Mökki-kirjan kuvissa minä ja kaksoisveljeni.

Hei hei Suomi, tulee ikävä!

2 kommenttia:

  1. miten tuo sun blogin banneri on tehty?

    VastaaPoista
  2. Se on tehty Photoshopilla ja kelmu-efekti Photoscapella! Monta vuotta sitten, pitäis pikkuhiljaa varmaan laittaa vaihtoon :p

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...