maanantai 1. kesäkuuta 2015

Pyöräkaupalla

Vaikka kotiosoite on muuttunut, vakkaria pyöräkauppaa ei ihan niin vain jätetä - mä käyn yhä reilun kahden mailin päässä vanhassa lempparissa, Hackney Peddlerissä fiksaamassa pyöriä. Paikka sijaitsee Hackney Downs Studioilla, Amhurst Terracella, missä on kivasti tilaa istua ja värkätä pyörän kanssa, kera koko kaupan työkalu-arsenaalin. Tykkään siitä, että paikalla on rento fiilis ja saa pyörämekaanikoilta helppiä, jos on kysyttävää. Ja voi pitää lounastaukoa ihanassa Fingers Crossed-kahvilassa tai istahtaa Crate -siiderilasilliselle meidän entiseen lähipubiin Hand of Gloryyn - aivan kuten tehtiin reilu viikko sitten lauantaina, kun oltiin vanhalla kotiseudulla fiksaamassa mun uudesta pyörästä vähän reissu-kuntoisempaa. Lokarit tosin asensi mekanikko, mutta kaikki muu oli tarpeeksi helppoa itse tehtäväksi. Tässä vähän ennen ja jälkeen kuvia pyöräkaupalta.


Ylemmässä kuvassa siis mun vaalea ratsu nykyisessä kondiksessaan, melkein koko komeudessaan. Brooksin nahkainen satula ja bmx-tyyliset muovi-polkimet oli jo lisätty aiemmin, mutta nyt saatiin asennettua myös lokarit, tarakka, jalka ja pullotelineet. Lisäksi jossain vaiheessa meidän on tarkoitus ottaa paksummat, raffimmat renkaat alle, siksi lokareilla on väljyyttä.

Ja mikäli siellä nyt pohdiskellaan, että miksi pyörää varustetaan reissukuntoon, niin kyllä, arvasitte oikein. Heinäkuun alussa starttaavaan reissuun lähdetään pyörien kanssa, pyörillä. Tästä lisää ihan pian!

Ps. Kivaa kesäkuun alkua! Minä fiilailen alkukesää nyt seuraavat kymmenen päivää Suomessa. Vähän märkää, muuten jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...